Dokter Luc Vanrenterghem

Erkend Plastisch Chirurg

Belgiëlei 169 - 2018 Antwerpen

Tel. 03 281 60 00

Voor persoonlijk advies: 03 281 60 00

Contact & Route

Wenst u meer informatie? Bel ons dan vrijblijvend op 03 281 60 00.

Het kabinet van de dokter bevindt zich in hartje Antwerpen, op de Belgiëlei 169, 2018 Antwerpen. Bekijk het routeplan (PDF-formaat) dat u gemakkelijk kan afdrukken en meenemen.


Grotere kaart weergeven

Met het openbaar vervoer:

Tramlijnen 2 en 15, buslijnen 17, 27 en 32 geven een rechtstreekse en vlotte verbinding met de Antwerpse binnenstad, het station of de buitenwijken. De trams stoppen voor de deur op de Belgiëlei. Op de website van De Lijn vindt u meer informatie over de dienstregeling.

 

Met de wagen:

Komende van Gent neemt u de afrit Antwerpen-Wilrijk (5) op de Antwerpse ring, aan het Crowne Plaza hotel. Aan de verkeerslichten draait u linksaf de Gerard Le Grellelaan op. Aan de lichten met de Singel draait u linksaf. Aan de eerstvolgende lichten draait u rechts, de Jan Van Rijswijcklaan op. Deze volgt u tot aan het Prins Albert Park, waar u aan de lichten links op de Mechelsesteenweg draait. Aan het kruispunt met de Belgiëlei rijdt u naar rechts, het kabinet van de dokter bevindt zich wat verderop aan uw rechterkant.

Komende van Brussel rijdt u de E19 ten einde, volg Antwerpen-Centrum in de Craeybeckxtunnel. U blijft rechtdoor rijden, op de Generaal Lemanstraat tot aan het Prins Albert Park, waar u aan de lichten links op de Mechelsesteenweg draait. Aan het einde rijdt u rechts naar de Belgiëlei. Aan het kruispunt met de Belgiëlei rijdt u naar rechts, het kabinet van de dokter bevindt zich wat verderop aan uw rechterkant.

Komende van Nederland, Turnhout of Hasselt neemt u de afrit Berchem (4) op de Antwerpse ring. Aan de lichten draait u rechtsaf, aan de volgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor via de Grote Steenweg. Na een tijd komt u automatisch op de Mechelsesteenweg uit. Verderop passeert u het Prins Albertpark aan uw linkerkant. Draai aan de verkeerslichten rechts naar de Belgiëlei. Het kabinet van de dokter bevindt zich wat verderop aan uw rechterkant.

Een gedetailleerde routebeschrijving naar de ziekenhuizen Sint-Augustinus en Jan Palfijn vindt u de websites van deze instellingen.